Translate

fredag 8 mars 2013

Idag trillade jag dit!

Ja, jag är inte mycket för att använda halvfabrikat vid matlagning. Vill göra allt själv. Men idag trillade jag dit. Och det på grund av reklam eländigt nog.
Köpte lax och den färdiga såsen som jag sett på reklamen. Den ska jag strax SLÄNGA in i ugnen. Fuskigt, ja eller hur.
Återstår hur det smakar. Det värsta är att det säkert är väldigt gott. Men säkert inte nyttigt, vågar inte läsa hela innehållsförteckningen.

Det blev en lite annorlunda dag idag. Gick upp vid sex och drog igång för att städa huset etc. Men redan vid nio stod maken i dörren och ville gärna ha något att äta men inte frukost, mera rejält då han skulle vidare till skogen och hade svårt att komma åt lunch. Slutade med att vi satt och åt biffar och spaghetti klockan 9.30 Rekordtidig lunch.
Sedan tog taxikörandet vid och bara för mig att hänga med och skjutsa till skogen där han flyttade en skotare. Jag drog vidare till Tranås och handlade och hälsade på hos revisorn mm. Passade på att köpa jeans, ja jag behövde verkligen nya jeans. Jag ljuger inte om jag säger att jag bara har ett par vettiga jeans innan köpet idag. Har kasserat i flytten och ett par gick till soporna härom dagen då de sprack på fel ställe där bak, fränt med trasiga jeans men dessa var för tunnslitna. Är hemskt att kasta jeans som man gått i så mycket och som är såååå sköna. Men jag hittade nya idag så nu kan jag byta mellan två olika igen. Passade på att hälsa på hos sonen också. Han åker i natt till Österrike för att åka skidor och ha semester. Så gott för honom. Jag gläds verkligen med honom. Hoppas bara att han blir piggare , är ordentligt förkyld.
Tillbaka  hemma var det till att ta tag i skurmoppen igen och städa färdigt. Så nu är det städat och fint i vårt hem. I morgon bitti är det dags att ta fram dammsugaren igen, då har ju hundarna sprungit runt här igen några svängar. Har man hund så måste man gilla att dammsuga, helt klart.

Men NU ska jag slänga in laxen. Smaklig måltid vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.