Translate

måndag 1 april 2013

Energi av goda vänner

Glad fortsättning vill jag önska dig, på den här påsken som nu är inne på sin sista dag. Annandag Påsk. Hoppas du haft en bra helg. Det har jag. Hinner inte med att skriva så mycket på bloggen som du ser. Nu är klockan snart halv sju på morgonen och matsäcken är packad för en ny dag på isen. Och idag ska jag få umgås med mina barn och familj, grilla korv ute och äta påskmat inne. Kan inte bli mycket bättre.
I går rullade dagen på. Vi fiskade själva Patrik o jag halva dagen. En gädda blev resultatet och en solbränd näsa. Efter middagen kom oväntade gäster med inflyttningspresent, honung... Jättemysigt. Så då blev det lite eftermiddagskaffe också.
Kvällen tillbringade vi i goda vänners gemenskap. Tänk vad positiva vänner kan ge och stärka. TACK. God mat , ja faktiskt åt jag för första gången igår lammgryta. Lamm är ju populärt i påsktid och jag har aldrig stött på det förrän nu. Och det var jättegott.

Nu måste jag fortsätta här för att få ihop dagen. Nu ska jag garnera min påsktårta. Det får bli en "Önskan om en skön vår-tårta".

Och kom ihåg, idag är det första april. Hoppas du inte blir lurad. Det lär väl jag bli,,,,,,inte helt ovanligt.
Google har tex lagt in lukt som ny sökfunktion på sin sida hör jag precis på radion! Sant? eller inte, det är frågan det....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.