Translate

måndag 22 april 2013

Stilla vårregn

Åh vad det luktar gott. Doften av blöt jord och gammalt gräs som byter skepnad till det nya. Och jag har det jättebra idag. Har suttit på kontoret mesta delen av dagen, så jag har det torrt om tårna.
Utanför fönstret frossar fåglarna i talgbollar, tänkte jag ska se hur länge dom vill ha sådana. Innan dom föredrar det naturen har att ge. Som det är nu så går det åt en talgboll om dagen men det är så gott att se att dom trivs.
I skrivande stund äter jag samtidigt middag. Ensam. Patrik är ute på jobb. Och jag ska strax åka för ett nytt styrelsemöte. Ett för mig helt nytt projekt och uppdrag, får se om de andra i styrelsen vill välja in mig eller om bara ordförande var på det spåret. Ja, jag kan väl inte yppa mera om det nu.

I natt vaknade jag flera gånger. Dels av Moa som rumsterade om nere och visst hade svårt att sova. Så var det varmt och kallt som vanligt. Och så en gång vaknade jag av att hela högerhanden var väck, totalt borta och tror att den hade varit det en stund. Jag fick ge mig upp och gå omkring en stund och känna att den kom tillbaka till mig. Det är så skumt det här. Tycker det har varit lugnare nu en tid men så i natt kom det rejält igen.

Laddar för att i morgon åka på skelettröntgen. Känner mig inte speciellt orolig, men det är klart att tankarna snurrar ibland. Skönt i alla fall att få bli kollad, att dom lyssnar på mig.

Nu ska jag ge mig ut i det stilla regnet och städa ur bilen lite snabbt. Utsidan får vänta, lär inte bli bättre av resan idag på leriga vägar. Men insidan kan må bra av en uppryckning.

Så stilla regn, här kommer jag med sydvästen på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.