Translate

onsdag 14 december 2011

Utvärdering

Så har vi utvärderat årets julmarknad i projektgruppen. Mycket var bra men det finns saker att förbättra , bra va? Då får vi ju fortsätta att träffas i denna trevliga grupp. Ett roligt gäng där vi sällan har tråkigt. Men nu tar vi juluppehåll.

Idag har jag gjort mitt traditionella bak av rullrån. Vet du vad det är ? Det bara måste man ha till jul, i alla fall hemma hos mig. Jag fick ett rullrånsjärn av mor o far för många år sedan så nu gräddas det rån till varje jul. Spisen ser ut som jag hällt smör o smet uppepå spisen direkt på plattan, kladdigt så pass. Men det är ju bara att skrapa rent o tvätta av sedan. Rullrån måste man ha.
Rullrånen rullar jag på ett slev skaft. Men några lade jag i en djup skål också. Dessa kan jag sedan använda till en god efterrätt då jag fyller rån-skålen med frukt och glass. Inte dumt inte.
Idag har jag också börjat slå in de första julklapparna. Måste ladda paket för att skicka hem till mor o far nu i veckan, så det hinner upp innan jul.
Jag lackade några hårda klappar med "guld"- lack. Luktar så otroligt gott av lacket.

Natten till idag åskade det visst! Fjortonde december! En kompis till mig var ute i skogen på förmiddagen, då regnade det, åskade , haglade och snöade. Helt knasigt. Jag sov nog gott i natt för jag märkte aldrig av något muller.

Nu har vi ätit varm lussebulle och varm chokladmjölk. Så nu bör man sova gott denna natt med. Så bra vi har det som kan gå till kylen och ta något att äta så fort vi är lite hungriga.
God natt vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.