Translate

fredag 23 december 2011

Ny familjemedlem

Jaha, så har familjen Målevik fått en ny familjemedlem!....

         
Så trevligt med en husbock så här till jul. Tack Maj o Ville att vi får ha honom här hos oss. Ni är suveräna o härliga.
En bra sak med denna bock är ju att han är snål i maten, billig i drift med andra ord. I morgon tänder vi en marschall så får han i alla fall lite värme omkring sig!

Jaha så är det då dagen före dopparedagen. Och julmysekänslan har infunnit sig. Tänker varje år att det är väl inget speciellt med jul men så kommer den där känslan smygande, och man kommer i gång med allt fixande och ordnande.
Åh vad jag önskar att alla människor på vår jord finge känna julefrid och ro. Men tyvärr så har även julen en baksida. Många sitter ensamma, många är dom som lider av bråk och osämja i familjen,släkten, landet etc. Och många är dom som önskar att det ska vara januari och skolan ska dra igång igen.
Jag sänder en extra tanke till de som jag känner som inte mår bra.
_______________________________________________________________

Ute droppar det från taken och snön rinner sakta bort från landskapet omkring oss. En grön jul, ja det ser ut så. Men det är väl världsligt. Huvudsaken vi får ha varandra och må bra, eller hur?
Nu ska jag åka till sonens hus och vattna granen en sväng. Yngste sonen kommer förhoppningsvis hem med en gran i eftermiddag, så då ska den in och kläs på.
Och ikväll äter vi griljerad skinka och rimmar på julklapparna.

Och alla ni som ska ge er ut i jultrafiken, ta tid på er, ingen stress där. Var rädda om varandra, bilarna är hårda men de som sitter i är desto ömtåligare.
Stor Julekram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.