Translate

fredag 9 december 2011

SJ Sj gamle vän.

Jaha så var det dags igen! Idag ska jag och Patrik prova lyckan, turen eller vad man nu ska ha för att komma fram med tåg till önskad ort. Vi ska åka till Stockholm i eftermiddag.....och lyckas visst pricka in oväder igen. Otroligt vilket oflyt vi har.
Sist vi åkte med tåg var i augusti. Då var det stopp redan på första stationen, då låg nämligen hela Norrköpings station under vatten, all el utslagen och trafiken söder därom var totalstopp. Totalt kaos och ingen information så det verkade kört. Den stackars informatören som var utställd på stationen visste lika lite som oss.
Men efter en stund kom en buss så vi tog oss efter diverse krångligheter till Stockholm och hann precis på Oscars utställning. Idag har vi ingen tid att passa men hoppas vi är uppe till kvällen så vi kan få vara tillsammans med killarna. Jag tänker dock ladda med matsäck och långkalsonger, ingen människa vet ju var man hamnar.....
Hörde att SJ i Sverige skall vara bättre rustade denna vinter då dom har tagit efter den Norska modellen!!!! att sätta in mera bemanning och större möjligheter för tågen att bli avisade! Hm, det återstår att se. Håll tummarna.
Vad ska vi då göra i huvudstaden förutom att umgås och mysa? Jo, vi ska besöka nordens största hundmässa. Henrik är konferencie där bägge dagarna. Det ska bli roligt att få se olika raser och såklart kommer jag speciellt att titta på Cavalier King Charles Spaniel. Så blir det väl lite julshopping, hoppas jag. Har inte köpt en enda julklapp än. Har inte varit i affärer mycket alls på senare tid. Så nu börjar det allt att dra ihop sig.
Idag levererar Oscar sina bröd till nobelmiddagen så det kanske blir lite provsmakning hemma hos dom också. Spännande.
Önskar er alla en riktigt bra tredje advent. Var rädda om er ute på vägarna och vi lär alla få  hålla i hatten om vi har någon sådan på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.