Translate

tisdag 20 december 2011

Vilken bra dag.

Känner mig nöjd och glad för dagen idag. Den har varit jättebra.
Tänk att det är så roligt att städa hos andra, att få diska i andras diskhoar. Kanske beror det på trevligt sällskap vid kaffebordet och den goda soppan gjorde förstås sitt till också. Men det är allt gott att få hjälpa till ibland.
Kvällen har jag tillbringat med min bror o barn, fikat i köket och suttit och pratat. Var riktigt mysigt, är inte så ofta vi pratas vid.

För första gången i mitt liv har jag också fått se paket på bild , julklappar, som jag ska få på julafton! Det påminner mig om då jag som barn en gång inte kunde hålla mig att tjuvkika på en present till min födelsedag. Jag visste såklart var mamma brukade gömma presenter, tror jag i alla fall.
Så en morgon smög jag ut i köksskåpet och tittade lite och lite till och ........jo, där låg det ett par saker som jag skulle få i present. Vet du vad det var? Jo, det var en tjej och en kille, små dockor, mjuka, som man skulle sätta ballonger på deras mun och pumpa upp genom att trycka på deras magar.
Jättesöta och så. MEN jag glömmer aldrig känslan då jag senare skulle öppna paketen och redan visste vad dom innehöll.  Jag kan ärligt säga att det är första och sista gången jag har tjuvkikat på presenter.
Det gör jag inte om.

Mer spännande då att få se mina kommande paket på bild så här. Det ser jag fram emot. Undrar vad det kan vara?

Jag har ett par små saker till att fixa i överraskningsväg till jul. Roligast är det nästan att överraska den som minst anar det. Och det får gärna vara lite busigt, det tycker jag är så roligt.
Ja, jag kanske skulle berätta för dig någon dag hur vi busade runt i mitt hem då jag växte upp. Men det får bli en annan dag för nu måste jag lägga mig och sova några timmar. Godnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.