Translate

torsdag 29 december 2011

Reservdelsdagen

Perfekt dag att ut och åka bil i. Blåsigt , regnigt, snöigt, ja nära storm..... Och då har jag passat på att tillbringa ett antal timmar i bilen då jag åkt mellan olika städer för att hämta och leverera reservdelar till skogsmaskinerna. En ganska rolig syssla faktiskt. Jag kanske skulle satsa på att bli ett bud och köra grejer.... eller taxi och köra på människor? Njaee, det tål nog att fundera på. Jag gillar att köra bil men att köra på främmande människor är ju något helt annat.
I ugnen nu en bit stekt fisk och potatis, tänkte lägga lite alioli sås i potatisen....låter väl okay som torsdags middag eller? Heter det alioli verkligen? Ja, jag menar alltså vitlökssås...hur som helst.

Ikväll ska jag göra något jag inte gjort på ca arton år! Jag ska spela bingolotto! Jag köpte en lott idag då jag passerade en kiosk. Tänk om jag vinner något? Hur många tusen är vi som sitter och tittar på burken i kväll och håller tummarna och hoppas? Många många många antar jag.
Kommer att tänka på då jag var liten flicka och vi var på tivoli  hemma i Östersund. Jag fick köpa en lott och jag VANN............... Den snälla tanten i lotteriståndet frågade om jag ville ha en nalle eller ett anteckningsblock. I min inre värld såg jag nu en STOR BAMSIG NALLE. En sådan där som jag länge drömt om och tyckte att alla kom och bar på sådana då dom kom tillbaka till parkeringen för att åka hem efter en lyckad dag.
Så jag svarade lycklig.....- EN NALLE TACK!

Och en nalle fick jag! Den mätte ca åtta centimeter om jag minns rätt. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ besviken jag var då då!
Från den dagen har jag aldrig satsat på att vinna något utan man har köpt lotter för att andra gör det, för att pengarna går till något bra ändamål osv. Men TÄNK om jag vinner ikväll??????

Bäst att äta och ladda batterierna nu så jag är pigg och på hugget ikväll. Och jag lovar att tala om under kvällen hur det går............

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.