Translate

måndag 26 december 2011

Håll i hatten

Oj oj vad det blåst i natt! Var kommer alla stormar ifrån? Nu är det tydligen Dagmar som ställer till. Vi har varit utan ström stor del av natten tror jag men nu är den tillbaka. Patrik ska ge sig ut nu för jakt. Får se om han tar sig ut från gården eller om det ligger träd över vägen .... inte helt ovanligt.
    Idag är vi bortbjudna i omgångar. Annars tar jag nog med hundarna ut en sväng och så har jag påbörjat min nya julklappsbok. Jag brukar alltid läsa böcker vid jul. Och traditioner måste man ju hålla på.

I går såg vi en film på tv, minns inte namnet men den handlade om slag om Jerusalem bla. Så ledsen man blir då man ser hur mycket krig och elände religioner har ställt till med genom århundraden tillbaka. Och det värsta är att människan har ju inte lärt sig än av sina misstag. Vi håller på än idag och bråkar och förstör. Det såg vi senast igår på nyheterna då det smällt i flera kyrkor runt om i Nigeria. Varför? Varför kan vi inte lära oss att respektera varandra och låta människor leva i fred för.......

Nu ljusnar det till ny dag. Hoppas den blir bra för er alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.