Translate

måndag 19 mars 2012

Det doftar gott

Ja nu doftar det verkligen gott kan jag säga. I hela huset.  Jag var nyss och hämtade hem mina ljus som jag köpte på ljuspartyt härom veckan. Härligt. Problemet är att jag har tre olika dofter på ljusen. Men även om jag har bara en sort framme så .....var ska jag gömma de andra så de inte luktar i huset? Ja, det finns väl alltid en garderob eller skrubb som jag kan förvara de i en sväng....
En dråplig sak med dessa ljus, jag köpte ett ljusblock som man bryter loss bitar av och lägger på en glastallrik över en ställning med ett ljus under. Hänger du med i min tanke?
Hur som helst, då jag beställde detta block på partyt så trodde jag att jag hade en sådan här "ljuslykta" hemma. ja jag var rätt säker på det, jag är i alla fall helt säker på att jag har haft en! MEN jag hittar den inte. Misstänker att jag lämnat den på loppis då jag inte använde den så ofta. Smart va? Ja, ja, jag får väl kika på loppis om jag hittar någon liknande. Annars får det väl bli en rolig present till någon som jag tror har en sådan lykta!?!!! Vilka problem man skapar sig då..... Världsligt.

Vad har annars hänt idag? Ja, jag har brännt massa pengar! Ja alltså betalat räkningar menar jag. Huga mig. Men det får jag vara tacksam för att jag kunde betala idag igen.

I morgon lär jag fokusera och samla mig inför morgon kvällens trivselkväll. Samla mina tankar och försöka fokusera på vilka gästerna blir. Är ju en sak att tala till vårdpersonal men en helt annan att tala till vem som helst. Dom vet jag ju inget om, vad dom har med sig i sina ryggsäckar av erfarenheter osv. Hoppas jag kan känna av och säga rätt saker, att jag kan ge någon något bra. Kanske en tröstande tanke eller två. Jag hoppas det. Eller kanske ett roligt skratt eller två? Ni får hjälpa mig att hålla tummarna.

Det får jag sova på................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.