Translate

söndag 4 mars 2012

Gäddhäng!

Vilken dag och vilken helg vi har haft. Underbart.
Härligt umgänge i går med våra vänner, då vi kunde äta oss mätta och dela med oss av våra livshistorier.
Idag har vi anglat gädda igen på isen. En bättre is idag än förra söndagen. Men den sjöng otroligt då det fryser och lever och solen skiner.... Undrar just hur fiskarna upplever det där nere under isen! Det måste vara ett fasligt oväsen där, dunder och brak och knak.
Oscar o Henrik var också med idag och turligt nog valde en gädda att ta kroken just då Oscar var i närheten så han fick kämpa och dra upp en stor en, ca fem kilo tippar vi på. Inte illa. Den tog han sedan på sparken och åkte med till farmor o farfar. Inte illa överraskning att ens barnbarn som vanligtvis bor i Stockholm kommer åkande isvägen med en stor gädda!


En stolt storfiskare....


Perfekt sparkföre på isen idag.

Dagen till ära så åt vi också gulashsoppa med creme fraiche o macka i det härliga soliga vädret. Ja, det är väl detta som är livskvalitet eller? Jag tror minsann jag fått årets första solbränna! Vitaminer, yes.

Nu pustar jag ut i soffan och njuter av alla svenska framgångar i skidspåren. Vilken dag! Nu drar det strax ihop sig till damernas jaktskytte också, ska bli jättespännande.
Heja tjejer , heja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.