Translate

tisdag 10 januari 2012

En ny spännande dag

Denna dag känns som den kan bli spännande. Och jag hoppas på väldigt bra.
Lagom kallt o vitt ute, en stor tvättkorg med ren tvätt väntar på mig att bli struken, besök på förmiddagen då det ska serveras kaffe, troligen en taxi sväng under eftermiddagen o flytta någon maskin, i kväll är jag bortbjuden på tjejträff. Mysigt.
Så ska vår vän flyttas från ett sjukhus till ett annat idag. Läget är i princip oförändrat men nu ska dom flytta honom närmare hem. Hoppas att det går bra, att tidsscheman stämmer för alla inblandade osv. Att allt blir till det bästa helt enkelt.
Har ni hört om den här innebandy spelande pojken som bara försvann? Underlig historia. Låter helt barrockt. Hoppas dom får någon rätsida på detta, och om det var sant att pappan lämnade honom där ensam ute i kylan pga att han spelade dåligt, ja den pappan önskar jag verkligen att dom får tag i. Min spontana reaktion då jag hörde detta var, tror pappan att han spelar bättre nästa gång efter denna behandling?  Kan nästan fundera om det över huvud taget var sant? Dom hade väl inte ens koll på vem det var som hade sett pojken? Många frågetecken. Hoppas det löser sig och att killen får hjälp om han behöver det, ja pappan med för den delen.
Nu kallar vardagen på min uppmärksamhet. Ha en bra dag alla vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.