Translate

onsdag 25 januari 2012

Vacker vinterdag

Vilken vacker vinterdag det är idag. Ska försöka ta en promenad innan det mörknar igen.
Fick tips om en väldigt vacker blogg av en kompis som kommenterade min blogg....Kul. Vad fin den är, den ska jag följa....Tack för din kommentar L-L.
Du kan hitta hennes blogg på www.stjarntalsochsandkorns.blogspot.com om du vill titta också...

Idag har jag stökat av lite mera bokföring och hade planer på besök i Tranås för att luncha med en väninna. Men hon fick förhinder så vi försöker i morgon istället.
Då ska jag försöka hitta ett bra tyg eller kanske tom någon slags "vaxduk att" sätta på kökssoffan. Den ser nämligen inte ut som den gjorde då jag köpte den. Hundvalpen har gått hårt åt den, kan man lugnt säga.
I övrigt så har jag jobbat med lite förberedelser inför mina "föredrag". Jättespännande. Och vill verkligen ha hundra procentig kontroll på upplägget känner jag. Om det är möjligt. Samtidigt vill jag ju gärna ha dialog med besökarna, ett ömsesidigt ge och ta under kvällarna.
Såg Ingvar Oldsberg på tv härom kvällen, tror det var på programmet "fråga doktorn", heter det så?!
Hur som helst, det var väldigt intressant och givande. Han är så otroligt levnadsglad och bra på att se de positiva sidorna. Det är en konst, inte alla förunnat. Men mycket kan man säkert lära sig längs vägen också.
Och igår kväll såg jag lite i det där programmet "Mot alla odds". Otroligt. Alltså, vi ska då inte klaga. En annan kan gruva sig för att det är en jobbig backe att ta sig uppför med skidor på fötterna etc, eller andra saker som vi ser som svåra och jobbiga... Men det är ju ingenting då man ser dessa fantastiska människor som saknar diverse kroppsdelar och ändå vågar utsätta sig för denna resa. Fantastiskt. Bara att orka bo i tält och laga mat med hjälp av fötterna,,,,,fantastiskt.

Ja vi har mycket att vara tacksam för, helt klart.  Och nu ska jag ut.....Hej så länge

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.