Translate

måndag 16 januari 2012

Vår vän har fått släppa taget om livet.

Idag skriver jag till våra kära nära vänner som lider......I går kväll fick vår vän Magnus släppa taget om livet här på jorden. Efter mycket kämpande troligen omedvetet då han aldrig vaknade upp efter den svåra operationen. Så tufft och jobbigt och jag lider så med våra vänner. Men jag vill verkligen berömma er för hur starka ni har varit i detta. Hur ni har kämpat på vid hans sida dag ut och dag in, timme efter timme....
 Nu går livet vidare in i en annan fas, nu vet vi utgången av detta trauma och ni är säkert väldigt väldigt trötta. Jag känner mig själv helt tom, o då har jag bara stått på avstånd o funnits här, inte suttit vid hans sida som ni har gjort.
Vi finns kvar här och önskar er att ni får finna ro och lugn mitt i detta. Att ni kan pusta ut och nu får jobba på att minnas honom för den mysiga och glada kille han var. .............jag ser honom framför mig då han i somras var här ute på gräsmattan och lekte med våra hundvalpar...den bilden kan jag ha kvar och är tacksam för det.
Ett ska ni veta, ni har verkligen gjort allt ni kunde för honom. Det är inte alla som har en sådan familj som finns där när det som mest behövs. Ni är fantastiska.

Ja, det blir inte mera tankar härifrån idag. Jag stänger locket till min dator nu då dagen går över till kväll den 16e januari 2011.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.