Translate

lördag 21 januari 2012

Hundrade inlägget!

Så var det då jubileum på bloggen! Idag det hundrade inlägget.....vad ska det handla om idag måntro?

Hm......Ja hur har dagen varit idag Maggie? Jo, den har varit bra tack. Har varit ute större delen av dagen och jagat men framförallt småfrusit mest hela tiden. Det är bara 6 minusgrader men ändå så bitande kallt. Började snöa lite nu på eftermiddagen men verkar lugna sig,
Nu har jag hittat på knappen till tv;n och se,då var det handbollsmatch där...heja Sverige.
Skall strax ta en varm dusch och sedan är det dags att laga middag. Vi pratade lite om att kanske åka på bio ikväll men då jag nu kollar så är det slut på biljetterna till de filmer vi skulle vilja se. Så det får bli en lugn hemmakväll istället.
Det är nog bra det - så får valpen sällskap. Hundarna har varit väldigt mycket ensamma nu ett par dagar och då märks det att rackartygen ökar. Idag har hon roat sig med den tomma vedkorgen, var en tidning i botten på den. Den är nu ett minne blott men det gör ju inget. Vore värre om hon skulle komma på att tugga på vedkorgen...det vill vi inte.

Nu blir man så där skönt trött- typisk trötthet då man varit ute mycket under dagen.

Nej men nu går det bra för Sverige. Leder med 11-5 mot Polen. Hoppas det står i sig.....

Och så har Juholt bestämt sig för att hoppa av ledarskapet för socialdemokraterna. Ja , måntro vad dom ska hitta på nu. Han har då inte haft det lätt, tala om att komma i skottgluggen men jag tycker ju att han har själv försatt sig i situationen. Strular man till det så får man ögonen på sig, så är det nog. Och media kan minsann vara tuffa när dom vill, som gamar.
Jag hoppas bara att det inte är någon ny trend vi ser att våra partiledare ska bli så hårt granskade så dom drar sig för att ta på sig ledarrollen pga det. Verkar vara sådana trender i USA. Då blir det ju helt fel.

Önskar er alla en skön lördag kväll- ute tilltar snöandet nu så det känns skönt att få vara inomhus o elda o ha det gott.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.